DETALJI O BRAČNOM PARU U KARANTINU: Muž Srpkinje možda zaražen koronavirusom, i ona dala krv na analizu

Autor: kurir.rs/tanjug

Vesti

29.01.2020

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bračni par, za koji su mediji preneli da se nalazi u karantinu od juče u gradu Goi u Indiji, zbog sumnje da su zaraženi koronavirusom, sami su dali krv i bris iz grla na analizu, jer se suprug požalio na bolove u grlu, rekao je večeras ministar spoljnih poslova Ivica Dačić precizirajući da je supruga državljanka Srbije, dok je muž Indijac.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Ivica Dačić

Dačić je, u izjavi novinarima na prijemu povodom predstojeće ministarske konferencije "Od Soluna do Zagreba", ispričao da se radi o bračnom paru koji radi u školi u blizini Šangaja, a koji se nalazi na odmoru u Indiji.

- Suprug, koji je Indijac, se požalio na bolove u grlu i sam se prijavio da proveri da nije slučajno zaražen tim virusom i sutra će biti poznati rezultati. Naša državljanka nema nikakve simptome, ali je i ona dala krv na analizu i bris iz grla imajući u vidu da je bila zajedno sa suprugom - kazao je Dačić.

- Drugi slučaj nisu u pitanju Srbi, to su Indijci, ali pošto je tekst bio o svim slučajevima, to je neko preveo da su svi Srbi - naveo je.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading