(VIDEO) Proplakala ikona Svetog Stefana Piperskog! Božje čudo opomena Crnoj Gori

Autor: srpskoujedinjenje.com

Vesti

30.01.2020

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jednom od hramova Srpske pravoslavne crkve, 28. januara, proplakala je ikona Svetoga Stefana Piperskoga. Hram se nalazi na teritoriji Crne Gore i ovo čudo Božije dogodilo se po Savindanu.

RepublikaFoto: youtube.com/Medijska grupa Srpsko ujedinjenje
Suze na obrazu sveca

Na video zapisu koji je redakcija portala Srpsko ujedinjenje dobila od pravoslavnih monaha, vidi se da iz oka Svetoga Stefana Piperskoga, na ikoni, teku suze. Ova pojava tumači se kao upozorenje Crnoj Gori, odnosno vjernom narodu, da se sačuvamo od grijeha i prkosa Bogu. Teško onome ili onima zbog kojega ili zbog kojih zaplaču ikone.

Upozorenje uvijek znači da vrijeme ističe, ali da ipak ima malo vremena da se grešnici pokaju, isprave i da ne ratuju protiv Boga. Jer, taj rat nikada niko nije dobio.

U bogomolji se pored ikone Svetoga Stefana Piperskoga, nalaze i ikone Svetoga Vasilija Ostroškoga Čudotvorca i Svetoga Spiridona Trimifuntskoga, velikog borca protiv latinske jeresi čije se mošti nalaze na ostrvu Krfu, u Grčkoj.  

Pred ikonom Svetoga Vasilija Ostroškoga svakoga četvrtka čita se akatist, a vjernici mole za zdravlje, spasenje, oproštaj grijehova i iscjeljenje.

Redakcija portala Srpsko ujedinjenje nema blagoslov da objavi lokaciju hrama na kojoj se čudo dešava da se ne bi narušio mir onih koji brinu o svetinji i koji se mole Gospodu Isusu Hristosu i njegovim ugodnicima Svetome Stefanu, Svetome Vasiliju i Svetome Spiridonu za spas Srpske crkve i naroda u Crnoj Gori.

Imamo blagoslov da obavijestimo vjerne o čudu, a ko ima srca i očiju – vjerovaće i pokajaće se.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
KPCTA

30.01.2020 10:54

У имену Божјем је суд и правда.

Odgovori 35 0
KPCT

30.01.2020 12:47

Ко има срца и очију – вјероваће и покајаће се.

Odgovori 33 0
Bepa

30.01.2020 15:43

Тешко ономе или онима због којега или због којих заплачу иконе.

Odgovori 22 0
BACO

30.01.2020 16:11

Упозорење увијек значи да вријеме истиче, али да ипак има мало времена да се грешници покају, исправе и да не ратују против Бога. Јер, тај рат никада нико није добио

Odgovori 13 0