U Rakovici novi ciklus besplatnih sadržaja

Autor:

Vesti

30.01.2020

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pod pokroviteljstvom Gradske opštine Rakovica u Centru za kulturu i obrazovanje Rakovica tokom zimskog raspusta u februaru 2020. godine, održaće se niz besplatnih škola za naše školarce i najmlađe sugrađane. Organizovane su kreativne, likovne, muzičke i obrazovne radionice i škole, koje vode profesori i renomirani stručnjaci iz oblasti kulture, obrazovanja i umetnosti.

RepublikaFoto: Opština Rakovica
Foto: Ilustracija

Prijave se primaju do popune mesta, na zvanični imejl Centra: kcrakovica@gmail.com. Potrebno je dostaviti: ime i prezime, kontakt telefon i imejl. Kod prijavljivanja dece, potrebno je dostaviti puno ime i prezime deteta i kontakt podatke jednog roditelja (ime i prezime, kontakt telefon i imejl).

LIKOVNA RADIONICA

Radionica slikanja za starije osnovce (Slikanje tehnikom gvaša, temperama i akrilnim bojama. Osnove ahromatskog i hromatskog slikanja na kartonu. Radionica crtanja za srednjoškolce (Analitičko crtanje tehnikom ugljena, olovkom ili tušem na papiru. 

ŠKOLA GLUME

U redovnim terminima dečjeg pozorišta Cvrle, organizujemo BESPLATNU ŠKOLU GLUME, za decu od 7 do 14 godina. Na radionici će se savlađivati osnovne veštine dramske umetnosti: koncentracija, koordinacija, dikcija i scenski pokret. U pitanju je interaktivna radionica, gde će se na zabavan način, kroz igru i deci prilagođen način, raditi edukativne i korisne vežbe: brzalice, pantomima, improvizacije;, igre i vežbe oslobađanja, vežbe mašte (prolasci kroz različite površine i prostore), bespredmetna radnja, i dr. Cilj vežbi je oslobađanje, sticanje sigurnosti i nastupa pred drugarima, pokretanje mašte i kreativnosti.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

BALET ZA DECU

Organizujemo besplatnu tromesečnu školu baleta za decu uzrast 3-6 godina. Školu vodi: baletski studio "Maga Magazinović".

ŠKOLA ENGLESKOG JEZIKA

Organizujemo besplatnu školu engleskog jezika za predškolce u trajanju od tri meseca. Časove drži: škola stranih jezika „Rainbow“

ROK HOR

U sklopu besplatnog edukativnog programa održaće se jedna radionica sertifikovanog edukativnog programa GENIUS ROCK , podržanog od strane Ministarstva Kulture i informisanja , Ministarstva omladine i sporta, Republike Srbije i JP EPS. Uzrast: deca od 6-15 godina.

RepublikaFoto: pixabay.com/Ilustracija

ŠKOLA GITARE

Pokrenuta je i besplatna škola u kojoj će polaznici savladati osnove sviranja. Termini će biti određeni nakon formiranja grupe, shodno mogućnostima polaznika. Školu gitaru vodi: profesor Nikola Starčević.

ŠKOLA PEVANJA

Jedan od najpopularnijih programa za sve uzraste je i škola pevanja. Pod profesionalnim vođstvom Milice Ilić, polaznici će moći da treniraju svoj glas i nastup.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading