Novo upozorenje RHMZ! Sklonite se na vreme, kroz par sati počinje pljusak

Autor: Blic, Republika

Vesti

04.02.2020

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nevreme praćeno drastičnim padom temperature, orkanskim vetrom, a u pojedinim delovima Srbije i snegom i vejavicom, polako pristiže u našu zemlju, prvo u Vojvodinu, a zatim će se spuštati ka Beogradu i dalje južnije.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Foto: Ilustracija

- U naredna tri sata, do 15.00 časova, u Vojvodini slaba i umerena kiša, ponegde kratkotrajno i jaka uz retku pojavu grmljavine. Temperatura u padu, a severozapadni vetar u pojačanju. Premeštanje padavinske zone ka centralnim delovima Srbije. U Beogradu povremeno slaba kiša, od 14 časova pojačanje - stoji u najnovijoj najavi Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ).

Prema podacima od 12.00 časova, najtoplije je u Loznici, čak 17 stepeni, u Beogradu je 14, a na severu Vojvodine, na Paliću devet i Somboru deset stepeni.

Kako su ranije najavili meteorolozi, u naredna 24 sata očekuje se da temperatura padne u pojedinim delovima Srbije i za 15 do 20 stepeni, a zbog jakog vetra na planinama se mogu očekivati snežni nanosi do 70 centimetara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading