CarGo u humanitarnoj akciji za decu iz svratišta: Beograđani, priključite se!

Autor: Republika

Vesti

10.02.2020

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić, predsednik Udruženja građana CarGo, pozvao je sve članove udruženja i građane Beograda da se do kraja februara pridruže humanitarnoj akciji za decu iz svratišta "Ugrejmo Beograd", tako što će donirati garderobu u automobilima članova CarGo.

RepublikaFoto: Promo foto

- Rešili smo da povežemo naših 800 hiljada članova, da se pored inovativne pomoći na putu povežemo i u jedan lanac humanosti. Darivanjem garderobe najmlađima, ali i starijim sugrađanima koji borave u beogradskim svratištima, ugrejaćemo Beograd, pomoći ljudima, a humanost će ugrejati i nas i naše okruženje - rekao je Vučić.

Prema njegovim rečima, u akciji su za par dana prikupljeni paketi za više od 100 dece koja borave u svratištima.

- Mi ćemo povezati ljude, prihvatiti garderobu, rasporediti je, upakovati i dalje preneti na mesta gde je ona najpotrebnija. Sama akcija je pokazatelj kako moderne tehnologije mogu da olakšaju ljudima život, ali i kako mogu da povežu ljude u humanosti - izjavio je predsednik CarGo. 

Vučić je podsetio da je udruženje CarGo 2020. godinu otpočelo donacijom od dva miliona dinara higijenskih artikala za svratišta, donacijama hrane, a da sada nastavljaju sa akcijom darivanja garderobe kako bi zaokružili akciju za najmlađe sugrađane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading