SEKUNDE SU ME DELILE OD SIGURNE SMRTI! Ispovest povređenog u saobraćajci koju je izazvao lider PSG: Sumnjam da je Sergej bio drogiran

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

10.02.2020

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Samo sam čudom ostao živ kada se se Sergej Trifunović u punoj brzini zakucao u moj "fijat stilo"! Čudno se ponašao, pokazalo se da nije bio pijan, ali sumnjam da je bio drogiran", rekao je Srđan Sekulović (44) koga je u noći između subote i nedelje na autoputu za Novi Sad džipom "audi Q2" udario lider PSG.

RepublikaFoto: Informer
Jedva izvukao živu glavu: Srđan Sekulović

Sekulović kaže da su ga sekunde delile od sigurne smrti.

- Krenuo sam da pokupim drugaricu koja je bila u izlasku. Normalno sam vozio srednjom trakom, kada mi se ogromnom brzinom približavao "audi". Vozio je sigurno preko 150 kilometara na sat po mrklom mraku! -  rekao je on za Informer i u jednom dahu nastavio:

- Spazio sam ga u retrovizoru, delovalo je da ne zna šta bi, da li da me obiđe ili ne i odjednom me je udario u zadnji levi deo. Od siline udarca sam se zarotirao 360 stepeni i udario u bankinu pored puta. Da je slučajno bio dan i da je bilo drugih vozila na putu, neko bi me sigurno pokupio. Srećom pa u kolima nije bilo žene i dece, nekoga bi ubio! To je strašno - zaključio je Sekulović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading