Da li će produženi vikend do kraja biti lep? Ubrzo stiže promena vremena, evo kada tačno!

Autor: Republika

Vesti

16.02.2020

07:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji danas ujutro mestimično slab mraz, ponegde po kotlinama i rečnim dolinama sa kratkotrajnom maglom, a tokom dana pretežno sunčano i toplije.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Vetar slab, posle podne i umeren, južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od -4 do 3 stepena, najviša dnevna od 10 do 15 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu ujutru u nižim delovima grada kratkotrajna magla. Tokom dana pretežno sunčano i toplije. Vetar slab, posle podne i umeren, južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od 0 do 3, najviša dnevna oko 14 stepeni Celzijusove skale.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Foto: Ilustracija

Izgledi vremena do 23. februara

U ponedeljak pretežno sunčano i toplije. U utorak malo i umereno oblačno, toplo i suvo.


U sredu pre podne u severnim, a do kraja dana i u ostalim krajevima naoblačenje uz pad temperature, ponegde sa slabim padavinama - u nižim predelima kiša, na planinama sneg.

Od četvrtka umereno do potpuno oblačno i hladnije, mestimično sa kišom, na planinama sa snegom. Više padavina se očekuje u jugozapadnim i južnim krajevima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading