Vučić: Dva pojedinca neovlašćeno slikala prostorije CarGo!

Autor: Republika

Vesti

20.02.2020

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik udruženja građana CarGo Aleksandar Vučić izjavio je da su juče primećena dva pojedinca dok su snimala prostorije i ulaz u CarGo zbog čega je ugrožena sigurnost članova udruženja.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Foto: Ilustracija

Jedan od članova udruženja naišao je i video dve osobe koje slikaju ulaz u prostorije CarGo, a dok je stigao da obavesti predsednika udruženja i dok je on izašao, njih više nije bilo.

- Onaj ko se šunja, skriva i neovlašćeno snima dobro ne misli. Možemo da se igramo mačke i miša, ali svi znamo da je ovde CarGo lovina, a samo možemo da prepostavimo ko vodi ovaj lov. Hajka na nas i mlade ljude iz dana u dan je sve opasnija - rekao je Vučić.

Predsednik CarGo udruženja rekao je da su nakon svega što se desilo zaposleni i članovi CarGo uplašeni za svoju sigurnost i da se boje da ovo nije uvod u pripremu nekog opasnijeg scenarija.

- Neovlašćeno snimanje ne samo da je krivično delo, već sam zabrinut i kakva se poruka šalje mladima koji su odlučili da ostanu u Srbiji. Planiram porodicu, a kada se nešto ovako desi, razmišljam ko će da zaštiti mene, moju suprugu i porodicu, kao i sve ljude u Srbiji - izjavio je Vučić.

Vučić je poručio da je vladavina prava ključna stvar, a da tamo gde je nema, nema ni mladih ljudi ni budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading