Saopštenje Er Srbije povodom korona virusa

Autor: Republika

Vesti

26.02.2020

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom globalne pojave korona virusa, Er Srbija obaveštava putnike da se saobraćaj nacionalne avio-kompanije odvija regularno, u skladu sa redom letenja, kao i da do sada na letovima Er Srbije nije zabeležen nijedan incident u vezi sa korona virusom.

RepublikaFoto: Promo foto

Er Srbija je u vezi sa ovom temom u stalnoj komunikaciji sa svim nadležnim domaćim i međunarodnim telima,  pre svega Ministarstvom zdravlja Vlade Republike Srbije, Institutom za javno zdravlje Srbije Dr Milan Jovanović Batut, kao i Svetskom zdravstvenom organizacijom (WHO) i Međunarodnom zajednicom za vazdušni prevoz (IATA). Kompanija preduzima sve neophodne mere predostrožnosti i pridržava se svih procedura koje su predviđene u ovakvim slučajevima, tako da putnici nemaju nikakvih razloga za brigu. Kao i uvek, bezbednost naših putnika i članova posade je na prvom mestu.

Kada je reč o našim putnicima koji putuju u oblasti koje su posebno pogođene korona virusom, u ovom trenutku ne primećujemo veći broj otkazivanja putovanja. Kompanija će gledati da izađe u susret svim putnicima koji putuju u ta područja, ukoliko žele da zbog pojave korona virusa pomere svoje putovanje za neki drugi datum.      

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading