Ministar Zlatibor Lončar na sastanku sa stručnjacima za retke bolesti iz Nemačke!

Autor:

Vesti

28.02.2020

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar zdravlja u Vladi Republike Srbije dr Zlatibor Lončar sastao se danas sa stručnjacima za retke bolesti iz Nemačke, profesorom Holgerom Tonisom, šefom Komisije za genetičko testiranje, Robert Koh Instituta (PD DR. RER. NAT. HOLGER TÖNNIES, ROBERT KOCH-INSTITUT), i profesorom Mihaelom Tideom, generalnim direktorom Scenarijum grupe. (PROF. DR. MICHAEL THIEDE, DIRECTOR OF THE SCENARIUM GROUP GMBH )

RepublikaFoto: Ministarstvo zdravlja
Zlatibor Lončar sa stručnjacima iz Nemačke

Sastanak i boravak nemačkih lekara u našoj zemlji deo je saradnje koja je dogovorena između ministra zdravlja Srbije dr Zlatibora Lončara i nemačkog ministra zdravlja Jensa Špana, a u okviru koje su naši zdravstveni radnici prethodne jeseni posetili najrenomiranije zdravstvene ustanove u Nemačkoj, u cilju razmene stručnih znanja i ekspertiza u oblasti retkih bolesti, i omogućavanja lečenja i dijagnostike za decu iz naše zemlje u Nemačkoj.

Nemački zdravstveni radnici su nakon sastanka sa ministrom Lončarom održali i predavanje za naše lekare, a u toku posete obićiće i nekoliko zdravstvenih ustanova kako bi se uverili u mogućnosti i kapacitete za lečenje u našoj zemlji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading