Irena je priznala da je srećna dobitnica LOTO SEDMICE, govorilo se da je novčano pukla, a evo kako zaista živi!

Autor: Informer, Republika

Vesti

03.03.2020

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loto sedmica "teška" 2, 2 miliona evra otišla je pre nekoliko dana u Kučevo. I dalje je misterija ko ju je dobio, a to je uglavnom slučaj i sa ostalim loto milionerima u Srbiji.

RepublikaFoto: facebook.com/Irena Matejić
Irena Matejić

Naime, svi dosadašnji dobitnici "sedmice" u nagradnoj igri "loto" u Srbiji krili su svoj identitet osim Irene Matejić iz Mladenovca kod Beograda, koja je javno priznala da je dobila premiju vrednu skoro dva miliona evra!

Ova Beograđanka, koja je "sedmicu" izvukla 2011. godine, svojevremeno je sa celom Srbijom podelila radost zbog dobitka. Bukvalno je trčala po komšiluku i vikala: "Dobila sam 'sedmicu'! Pričalo se da je Irena na leđima istetovirala dobitnu kombinaciju, da je kupovala skupocene automobile, išla na egzotična putovanja...

Zbog svega toga se pričalo da je bankrotirala, ali to nije bila istina. Za medije je otkrila da živi lepim i komfornim životom, da je nastavila da igra loto i da je nakon "sedmice" dobila i "šesticu" kada je izvlačena rekordna premija od 6.050.000 evra, kao i da će ako ponovo dobije glavnu nagradu sve donirati u dobrotvorne svrhe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading