Sve se dobro završilo: Pronađen nestali student iz Negotina

Autor: Blic, Republika

Vesti

07.03.2020

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Student iz Negotina Marko Lazić, za kojim se intenzivno tragalo od 2. marta kada je poslednji put viđen na Vidikovcu, pronađen je u Beogradu, živ i zdrav, potvrdili su za medije iz MUP-a.

RepublikaFoto: nestalisrbija.rs
Marko Lazić

Kako prenosi ngportal policija je Marka locirala na jednoj adresi u Beogradu. On je, kako navode, dao izjavu policiji, a policija je dalje obavestila njegove roditelje. Njima je rečeno da im je sin dobrog zdravlja, da je pronašao drugi stan i posao.

- Nama je najvažnije da je on živ i zdrav. Rekao je policiji da je dobro i zdravo, da želi da se osamostali i da bude sam - ističu roditelji.

Marko je poslednji put viđen na Vidikovcu 2. marta, gde je stanovao sa starijim bratom Veljkom. Pronađen je na osnovu brojnih saznanja građana, koji su kontaktirali porodicu i policiju naveli na pravi trag.

- Marko je sa sobom poneo pasoš, zdravstvenu knjižicu, laptop, nešto garderobe i svoj isteki za kičmu od kog se nije odvajao. To nam je davalo nadu da ne pomislimo na najgore. Pokazivao je želju da se osamostali. Jesenas je hteo da nađe stan. Bio je u Negotinu skoro dva meseca i pretprošlog ponedeljka uveče se vratio u Beograd - kažu Markovi roditelji i dodaju da poštuju želju svog sina da se osamostali i da će mu, ukoliko želi, u tome pružuti svu pomoć i podršku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading