Lupio, pa ostao živ: Sekretar DS prozvao naš list zbog objavljivanja istine?!

Autor:

Vesti

09.03.2020

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amnezija je čudna bolest, a to nabolje znaju članovi Demokratske stranke, pa ni oni sami više ne znaju šta govore, ili, bolje rečeno, šta su govorili, ali i radili.

RepublikaFoto: twitter.com/demokrate
Foto: Ilustracija

Tako je sekretar izvršnog odbora Demokratske stranke Darko Simić objavio na društvenoj mreži tviter  "Kada dopis svoje stranke pošalješ Srpskom telegrafu, jasno je za koga radiš i ko su ti šefovi", uz dodatak: "Nismo svi na istom putu". 

 

 

Sva sreća i da nismo, jer su on i oni čije interese zastupa odavno skrenuli sa puta, tako da ostaje samo da im poželimo da im isti bude srećan i da ni ne pokušavaju da se vrate na "pravi", jer smo svi dobro videli gde njihov "pravi put" vodi!

Bilo kako bilo, Simić je ovime samo potvrdio pisanja portala Republika od prošle subote, u kome smo najavili protivpravno delovanje predsednika DS-a Zorana Lutovca, potrčka, desne ruke i izvršioca volje Dragana Đilasa samo par sati pre sednice Izvršnog odbora održane 7. marta - da će ponovo rasformirati "neposlušne" odbore, ali i Staturarnu komisiju jer je radila po zakonu, što se nesrećnom čelniku demokrata i poznatom tajkunu jednostavno ne dopada!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading