VIRUS U SRCU PRESTONICE: Otkriveno gde rade devojke zaražene koronom

Autor: Kurir, Republika

Vesti

10.03.2020

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojke kod kojih je utvrđeno da su zaražene koronavirusom rade u poslovnoj zgradi u centru Beograda, u Ulici kneza Mihaila.

RepublikaFoto: pixabay.com
Knez Mihailova

Zaražene devojke su bile u kontaktu sa ženom iz inostranstva, tačnije iz Švajcarske. Ona je boravila u gostima u Beogradu, a kod nje je nedugo potom dokazano da je imala virus. Državljanke Srbije su izolovane u Klinici za infektivne i tropske bolesti Kliničkog centra Srbija.

U slučaju državljana Kine, za koga je potvrđeno da je drugi slučaj u Srbiji obolelog od COVID-19, preduzete su sve mere kako bi osobe koje su radile sa njim bile zaštićene, a istovremeno sprečilo potencijalno širenje zaraznog virusa. Naime, prostorije firme u kojoj radi kineski državljanin su zatvorene, a svi zaposleni su poslati da rade od kuće.

Identična mera, udaljavanje sa radnog mesta u kom je boravio zaraženi i rad od kuće, primenjena je u slučaju radnika kompanije koja se nalazi u istoj zgradi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading