Raščišćen red ispred VMA: Evo šta je razlog stvaranja gužve!

Autor: Mediji, Republika

Vesti

11.03.2020

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispred vojne zdravstvene ustanove na Banjici - VMA rano jutros stvorio se red u kojem je mirno i strpljivo čekalo na desetine građana.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
VMA

Razlog za stvaranje "zmije" koja se vijugala platoom ispred VMA jeste merenje temperature svim građanima koji su došli na svoje već ranije zakazane preglede i intervencije. 

Naime, jutros se ispred ulaza u VMA formirao red pacijenata koji su čekali da uđu u ovu zdravstvenu ustanovu. Međutim, kako mediji saznaju, već se pri ulasku u zgradu svakom se preventivno merila temperatura, što je usporavalo ulazak.

Podsetimo, merenje temperature je jedna od mera koja se sprovodi u okviru borbe protiv korona virusa od kojeg u Srbiji boluje 12 osoba, a radi sprečavanja zaraze i otkrivanja eventualno novih slučajeva.

Na VMA kažu da je posredi trijaža, a ne testiranje na korona virus. Pošto se merila temperatura, a to traje stvorila se i gužva. Još kad se uzme u obzir da sa svakim pacijentom dođe i neki srodnik u pratnji, eto redova...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading