Pojavio se koronavirus u niškom simfonijskom orkestru!

Autor: Telegraf, Republika

Vesti

14.03.2020

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena zaposlena u niškom Simfonijskom orkestru pozitivna je na korona virus.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Kako saznajemo, kod nje je potvrđeno prisustvo virusa, ali su preventivno uzeti uzorci i od osoba sa kojima je bila u kontaktu kako bi se utvrdilo da li je još neko zaražen.

Najnoviji podaci Ministarstva zdravlja pokazuju da je korona virus potvrđen kod još šest osoba, tako da je u Srbiji od ove nove bolesti obolela 41.

- Od poslednjeg izveštaja u petak, 13. marta u 18 sati do jutros, 14. marta u 8 sati, testirani su uzorci 17 osoba od kojih je 6 pozitivnih dok je 11 negativno na novi korona virus - navodi se u saopštenju Ministarstva zdravlja.

Četvoro se nalazi u kućnoj izolaciji sa lakšom kliničkom slikom, dok je dvoje zadržano na bolničkom lečenju, bez komplikacija, stabilnog opšteg stanja. Sa Klinike za Infektivne bolesti Kliničkog centra Vojvodine, jedan pacijent je otpušten na kućno lečenje, pošto su testovi pokazali da je negativan na korona virus, a njegovo zdravstveno stanje će se i dalje pratiti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading