(FOTO) Na Tašu i Adi stanje redovno! Za šetače i vežbače nema korone

Autor: Republika

Vesti

19.03.2020

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uvođenje vanrednog stanja u cilju sprečavanja širenja virusa korona u Srbiji munjevito je promenilo veliki broj navika u životima građana.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
19. mart na Adi Ciganliji i Tašmajdanu

Od kako je proglašena opasnost od širenja virusa, bezmalo svi smo počeli da dezinfikujemo sve predmete preko kojih bi mogli da dobijemo zarazu.

Način života je doživeo velike promene, manje izlazimo, starijim od 65 godina je zabranjen izlazak, uveden je policijski čas (20-05h).

Međutim, kada pogledamo današnje slike iz beogradskih parkova, Ada Ciganlija i Tašmajda, u nekim delovim ovih parkova scene su svakidašnje, kao da nikakvog vanrednog stanja nema.

Uprkos merama i preporukama Vlade Srbije koje su predložene u cilju sprečavanja koronavirusa, sudeći po ovim slikama, dobar deo građana ih se skoro uopšte ne pridržava.

Zato je večeras, tokom obraćanja predsednika Aleksandra Vučića najavljen set novih mera, jer prethodne nisu doslovno prihvaćene od strane svih građana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading