Pojačane mere Vojske Srbije na suzbijanje covida-19 u Valjevu!

Autor: mod.gov.rs

Vesti

26.03.2020

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po naređenju predsednika Republike i vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića, odluke ministra odbrane Aleksandra Vulina i naređenja načelnika Generalštaba generala Milana Mojsilovića, Vojska Srbije pruža pojačanu podršku na suzbijanju Covida-19 u Valjevu, koje je jedno od žarišta ove zarazne bolesti.

RepublikaFoto: mod.gov.rs
Na prvoj liniji odbrane - Vojska Srbije

Snage Vojske Srbije su angažovane na obezbeđenju Zdravstvenog centra u tom gradu, kontroli ulaska i izlaska i sprečavanju nekontrolisanog kretanja građana u krugu bolnice, sa ciljem sprečavanja širenja zaraze.

Počev od danas, pripadnici Vojske Srbije vršiće dezinfekciju ulica, trgova i drugih javnih površina u Valjevu u vreme kada je na snazi zabrana kretanja na javnim mestima. Prioritetno će se dezinfikovati površine u blizini doma zdravlja, opšte bolnice i ambulante.

Vojska Srbije će nastaviti da pruža podršku lokalnim samoupravama, zdravstvenom sistemu i drugim državnim organima, i spremna je za realizaciju zadataka na suzbijanju i sprečavanju širenja zarazne bolesti Covid-19.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading