Sindikat policije i policijskih starešina: Veliko srce Vojislava Popovića

Autor: Republika

Vesti

05.04.2020

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sindikat policije i policijskih starešina oglasio se povodom jedne humanitarne akcije u Čačku koja doprinosi borbi protiv koronavirusa.

RepublikaFoto: Promo foto

Saopštenje prenosimo u celosti:

Da pandemija korona virusa, koja nam uslovljava ritam svakodnevnog života, ima i svoju (uslovno rečeno) pozitivnu stranu, potvrda su brojni primeri pomoći sugrađanima, požrtvovanja, donacije itd. Ovim primerima čovekoljublja i pomoći svojim sugrađanima pridružio se i koordinator Sindikata policije i policijskih starešina iz Čačka Vojislav Popović-Popić.

Ovaj naš član je među svojim sugrađanima u Čačku, podelio letke kojima ih obaveštava da će svima besplatno donirati po jedan litar asepsola namenjenog dezinfekciji prostora u kojima žive. Pošto ova hemikalija mora dosta da se razređuje, jasno je da će Čačani imati ovog sredstva za višekratnu upotrebu u svojim životnim sredinama. Gospodin Popović, inače vlasnik autocentra, posebno je za članove sindikata čiji je i on pripadnik, opredelio po čak 10 litara asepsola, zatim naftu po regresiranoj ceni od 100 dinara za litar, a u svojim poslovnim prostorijama ponudio je da se besplatno izvrši 300 besplatnih tehničkih pregleda vozila članova ovog sindikata. (Tržišna cena tehničkog pregleda prosečnih putničkih vozila je od 3.500 do 4.000 dinara).

Primer iz Čačka je deo strategije Sindikata policije i policijskih starešina da njegovi članovi pomognu koliko je u njihovoj mogućnosti, građanima u borbi protiv zaraze koja vlada i Srbijom ali i celim svetom. Pre određenog vremena, na ovom mestu smo obavestili javnost o našim članovima - dobrovoljcima koji su otišli da besplatno rade na graničnom prelazu Sot, a sada se u aktivnost neposredne pomoći građanstvu uključio i gospodin Popović. Orijentacija SPIPS-a biće i dalje iznalaženje načina da se pomogne stanovništvu, na sve moguće načine. Uostalom, to je i dužnost koju su mnogi građani Srbije voljno prihvatili jer bez solidarnosti ćemo teško videti "svetlo na kraju tunela", odnosno kraj ove pošasti koja je zahvatila celo čovečanstvo - naveo je Blažo Marković, predsednik Sindikata policije i policijskih starešina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading