(FOTO) Ovako se Beograd sprema za najduži policijski čas!

Autor:

Vesti

10.04.2020

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uskoro počinje najduži policijski čas od uvođenja vanrednog stanja u Srbiji i to u trajanju od čak dva i po dana, odnosno 60 sati! Predviđeno je da traje od danas u 17 časova, pa sve do ponedeljka u 5 sati ujutru.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

U ovom trenutku Srbija broji 2.867 obolelih i 66 umrlih, pa su Vlada Srbije i oba Krizna štaba odlučili da pooštre mere u socijalnom distanciranju. Kao što je poznato, na Sajmu u Beogradu su smešteni pacijenti zaraženi koronavirusom, a kakvo je stanje ispred ulaza pogledajte u fotografijama u nastavku teksta.

Tokom najdužeg policijskog časa od uvođenja vanrednog stanja neće raditi prodavnice, pekare, apoteke i ostale uslužne delatnosti, baš kako je i do sada bio slučaj.

Kupovinu svih neophodnih potrepština građani su mogli da obave još danas (petak) od 8 do 15 časova, kada će se prema aktuelnom radnom vremenu zatvarati marketi i apoteke.

To je uslovilo redove ispred prodavnica, budući da su naši građani morali da se opskrbe neophodnim namirnicama.

Improvizovane pijace su takođe imale posla.

Onog trenutka kada počne policijski čas, u petak u 17 časova, na ulicama će moći da budu samo oni koji imaju specijalne dozvole za rad.

Da se kreću u to vreme, mogu samo oni koji moraju da rade kako bi bilo obezbeđeno funkcionisanje svakodnevnog života, ali za to im je potrebna posebna dozvola za kretanje, kao i radni nalog poslodavca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading