(VIDEO) Šokantni prizor u noći pred Vaskrs: Pogledajte šta rade neodgovorni građani na Banovom Brdu!

Autor:

Vesti

19.04.2020

06:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Jutjubu se pojavio snimak za koji se tvrdi da je nastao 18. aprila uveče, tokom trajanja policijskog časa, a na snimku se vidi grupa ljudi koja je u šetnju izvela svoje kućne ljubimce.

Foto: youtube.com/crvenibozo
Scena koja je sve zgranula!

Naime, ovo ne bi bilo problematično da je okupljanje u grupi dozvoljeno, kao i da ne ugrožava zdravlje građana i povećava mogućnost da obole od koronavirusa, zbog čega su i preuzete sve mere.

Snimak je zabeležen u beogradskom naselju Banovo Brdo.

U opisu videa je navedeno - Apsolutno nepoštovanje propisa o distanciranju i potencijalno širenje bolesti među vlasnicima pasa!

Pogledajte kako je to izgledalo:

Podsećamo, u Republici Srbiji je do 15 časova 18. aprila 2020. godine registrovano ukupno 5.994 potvrđenih slučajeva COVID 19. Od poslednjeg izveštaja do 15 časova testirani su uzorci 3.462 osobe od kojih je 304 pozitivno. Hospitalizovano je 3.853 pacijenata. Na respiratoru je ukupno 126 pacijenata.

Do 15 časova u Republici Srbiji testirano je ukupno 36.028 osoba koja su ispunjavale kriterijume definicije slučaja. U poslednja 24 časa preminulo je 7 osoba, četiri osobe muškog i tri osobe ženskog pola. Ukupan broj preminulih od početka epidemije je 117. Ukupan broj izlečenih građana je 637.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading