U Zlatiborskom okrugu troje pozitivno na virus, muškarac iz Arilja preminuo

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Vesti

19.04.2020

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od poslednjeg izveštaja do danas sa područja Zlatiborskog okruga testirane su još 23 osobe, od kojih su tri pozitivne na virus korona, još jedna osoba je preminula usled posledica te bolesti, a oporavljene su još tri.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Zavod za javno zdravlje Užice saopštio je da je preminuo muškarac starosti 79 godina iz Arilja i da su dva nova pozitivna slučaja zabeležena u Bajinoj Bašti i jedan u Užicu, dok su tri oporavljena pacijenta koja su puštena kući iz Užica, Požege i Priboja.

Od početka epidemije do danas testirano je 626 osoba sa područja Zlatiborskog okruga, a ukupno je potvrđeno 76 slučaja infekcije virusom Kovid-19.

Užice beleži 23 pozitivna slučaja, Bajina Bašta 13, Prijepolje devet, Nova Varoš sedam, Arilja, Požega i Priboj po šest, Sjenica četiri i Čajetina dva.

Od ukupnog broja potvrđenih sa područja Zlatiborskog okruga oporavljeno je šest pacijenata, dok je sedmoro njih izgubilo borbu sa virusom korona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading