Jedini cilj Boška Obradovića, je napad na Aleksandra Vučića: Svaki dan, svim sredstvima i na svakom mestu!

Autor:

Vesti

24.04.2020

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Visoki funkcioner Srspke napredne Stranke Aleksandar Mirković odgovorio je na kritike upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučić saopštenjem za javnost.

RepublikaFoto: Tanjug/Montaža
Foto: Ilustracija

Nastavlja se besomučna kampanja od strane Boška Obradovića, koji po ko zna koji put iznosi besmislene i lažne informacije i pokušava, sada već očajnički, da napravi štetu Aleksandru Vučiću ali i državnim organima koji su u funkciji odbrane od epidemije virusa. 

- U moru nesuvišnih izjava koje je Obradović danas izneo jasno se vidi da je njegova jedina želja dolazak na vlast u Srbiji, po svaku cenu, ali bez izbora i podrške građana.

Odatle dolaze njegovi svakodnevni vapaji za formiranjem nekakve tehničke ili prelazne Vlade. Verovatno da je svestan da na izborima nema nikakve šanse i da su građani odavno prozreli njegovu politiku ispraznih fraza i floskula koje neprekidno ponavlja, pa pretenduje da bez izbora on i njegov nalogodavac Đilas dođu na vlast.

Licemerno je kada Obradović govori o predizbornoj kampanji i to u trenucima kada je država čitav svoj aparat i apsolutno sve resurse stavila u službu sprečavanja širenja epidemije i otklanjanja posledica po privredu i građane, dok upravo on i njegovi kompanjoni iz Đilasovog Saveza za Srbiju koriste vanredno stanje u dnevnopolitičke svrhe sa samo jednim ciljem - napad na Aleksandra Vučića, svaki dan, svim sredstvima i na svakom mestu.

U moru svakodnevnih laži imamo i onu o migrantima, koja je toliko puta demantovana i jedina istina je da ne postoji nijedan Sporazum između Austrije i Srbije o vraćanju migranata na našu teritoriju, kao što nikada, nijedan migrant nije vraćen iz Austrije. Svi Boškovi navodi o migrantima su apsolutna laž, kao i sve drugo što govori.

Žalosno je kada Boško Obradović pokušava da zloupotrebljava čak i Novaka Đokovića i da politizuje temu o kojoj ne zna apsolutno ništa - navodi se u saopštenju Srpske napredne stranke

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading