Udruženje porodica stradalih na KiM: Virus "Milosrdni anđeo" ubitačniji od korone

Autor: Tanjug

Vesti

04.05.2020

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM saopštilo je danas da su SAD donele odluku da preko NATO 1999. godine izvrše agresiju na Srbiju, u kojoj su od Košara do Horgoša, ubili, kako se navodi, 3.650 nedužnih ljudi.

RepublikaFoto: Tanjug/Zoran Žestić
Simo Spasić

Reagujući na, kako navode, optužbe predsednika SAD Donalda Trampa da je Kina namerno širila zarazu korona virusom i da zahteva odštetu od 1.000 milijardi dolara, Udruženje ukazuje da su SAD glavni krivac za širenje smrti nedužnih ljudi.

- Da li za ovaj virus zvani ''Milosrdni anđeo'', koji je namerno i ciljano širen po našoj zemlji i našem narodu, postoji cena odštete? Naravno, da ljudski životi nemaju cenu - kaže se u saopstenju.


- Mi porodice žrtava, porodice ubijene dece optužujemo zvaničnu Ameriku, tadašnjeg predsednika Bila Klintona, njegovu suprugu Hilari Klinton, tadašnjeg državnog sekretara SAD Medlin Olbrajt, generale NATO-a, da su dokazane ubice i da su odgovorni za ubistva na hiljade srpskih i kosmetskih žrtava - saopštilo je Udruženje,

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading