(FOTO) Boško kao dvorska luda: Napravio incident u Skupštini na početku sednice

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Vesti

06.05.2020

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović napravio je danas incident Skupštini Srbije, kada je na početku sednice ušao u salu za zasedanja i poceo da duva u pištaljku, pored govornice.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Boško Obradović

Predsednica Skupštine Maja Gojković izrekla je dve opomene Obradoviću, posle čega mu je oduzela reč i isključila ga sa sednice.

Gojković je potom odredila pauzu od 15 minuta, kako bi obezbeđenje izvelo Obradovića.

On nije hteo da napusti salu, nastavio je da zviždi i da viče “dole vlada” i “dole Vučić”, a sve vreme je stajao pored šefa srpske diplomatije Ivice Dačića.

Poslanici u sali uglavnom stoje i čekaju rasplet, a u jednom trentuku obezbeđenje je prišlo Obradoviću i pozvalao da ga napusti salu, na šta je lider Dveri "zamolio da mu niko ne prilazi na manje od dva metra".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (54)

Loading
Zoran

06.05.2020 08:46

Zaista je prava dvorska luda.

Uros

06.05.2020 08:57

Nakon ovakvog ponasanja, oni koji su uz Obradovica moraju da se zapitaju koda ih on to vodi?

Miki

06.05.2020 09:10

Sramno ponašanje. I takvi ljudi sebe nazivaju političarima i očekuju da narod za njih glasa. Nama ne trebaju nasilnici i kriminalci da nam vode državu.