Er Srbija ponovo spaja Beograd sa regionom i sa Sjedinjenim Američkim Državama

Autor:

Vesti

16.05.2020

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, počeće u poslednjoj nedelji maja postupno obnavljanje letova do pojedinih destinacija u regionu.

RepublikaFoto: Promo

Er Srbija planira da obavi prvi let od Beograda do Ljubljane u petak, 29. maja, kao prva avio-kompanija koja se vraća na taj aerodrom, a da zatim tokom prve dve nedelje juna, pored Ljubljane, ponovo uspostavi saobraćaj i do Podgorice, Tivta, Sarajeva, Banjaluke i Skoplja. Pored toga, Er Srbija će obnoviti komercijalne letove do Njujorka 6. juna, dok će od 13. juna broj prekookeanskih letova srpske nacionalne avio-kompanije biti povećan na dva nedeljno. Tačni termini svih navedenih letova biće objavljeni na airserbia.com.

- Naša Prodaja i Kontakt centar nastavljaju da dobijaju brojne upite u vezi sa početkom letova, što je odličan pokazatelj da kod naših putnika i građana Srbije postoji veliko interesovanje za putovanja. Odgovaramo na tražnju da što pre obnovimo saobraćaj do što više destinacija, u okvirima ograničenja koja su uspostavila brojna nadležna tela. Ipak, postepeno obnavljamo saobraćaj i to su dobre vesti - izjavio je Dankan Nejsmit, generalni direktor Er Srbije. On je apelovao na putnike da se obaveste o tome da li ispunjavaju sve uslove za putovanje, u skladu sa pravilima koja su propisala regulatorna tela. Sve najnovije informacije biće dostupne na veb-sajtu avio-kompanije i na njenim profilima na društvenim mrežama. Pored toga, dodatna razjašnjenja mogu se dobiti putem Kontakt centra ili u poslovnicama.     

Ranije je saopšteno da će Er Srbija, pored ovde navedenih letova u regionu i do Njujorka, u periodu od 21. maja do 14. juna takođe organizovati i ograničen broj letova do aerodroma London Hitrou, Frankfurta, Ciriha i Beča. Ukoliko budu ukinuta ograničenja putovanja u Evropskoj uniji od 15. juna, Er Srbija planira da poveća broj letova u putničkom avio-saobraćaju. Konačni red letenja zavisiće od potražnje, kao i od odluka i smernica domaćih, stranih i međunarodnih tela i organa nadležnih za oblast civilne avijacije, odnosno od izmena ograničenja u putovanjima i zdravstvenih mera u zemljama do kojih Er Srbija leti.  

Er Srbija će na svojim letovima primenjivati sve neophodne mere bezbednosti, u skladu sa najvišim bezbednosnim i higijenskim standardima, kao i uputstvima nadležnih domaćih i međunarodnih regulatornih tela. Kao i uvek, bezbednost putnika i članova posade su na prvom mestu.    

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading