(VIDEO) Ovo mora da se sankcioniše, dok ne bude kasno! Srđan Nogo pozvao Đilasove fašiste, levičare, komuniste i nacionaliste da izvrše DRŽAVNI UDAR 20.JUNA!

Autor: informer.rs, republika.rs

Vesti

17.05.2020

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan Nogo, saradnik Boška Obradovića i Dragana Đilasa, poznat po tome što je na ulicama Beograda nosio vešala i pretio smrću političkim neistomišljenicima, pozvao je na nasilno preuzimanje vlasti dan uoči izbora

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Srđan Nogo

Nogo planira sa Đilasovim fašistima zauzimanje vlasti 20.juna, bez izbora, da se svi biraju aklamacijom, od poslanika, vlade do predsednika opština!

- Pametan je bio Đilas pa nije smeo da izađe pred narod, nije lud, znao je da bi ga izviždali. Znači nema govorancija. Tog dana održavamo jednu veliku manifestaciju volje da smo svi zajedno, ostavimo na stranu razlike, tog dana su zajedno i građanisti i nacionalisti, i komunisti i fašisti - rekao je Srđan Nogo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (53)

Loading
star

17.05.2020 08:50

Poziv na državni udar je krivično delo i nadam se da će se povodom ovog poziva Noga, oglasiti nadležni organi.

Nina

17.05.2020 08:59

Nogo je stvarno cudno jeziv covek. Vucic se bori za Srbiju i vecina gradjana postuju njegov rad,a vi iz opozicije samo smisljate kako da nasilno dodjete na vlast.

Uros

17.05.2020 09:03

Srdjan Nogo se preigrao i presao sve granice, tako da drzavne institucije moraju da reaguju.

Sanja

17.05.2020 09:04

Ovo je jezivo. Državni udar. Ovome se mora stati na put, ovi iz opozicije su potpuno sišli s uma.