Kamioni na granici čekaju i po pet sati

Autor: Tanjug

Vesti

20.05.2020

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje kamiona je pet sati, u Šidu četiri, na Kelebiji i Horgošu po tri sata, a na Sremskoj Rači i Bačkoj Palanci jedan sat, saopštila je Uprava granične policije.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Na mostu preko reke Banjske na putu Raška - Novi Pazar do petka svakog dana od 11.00 do 13.30 biti obustava saobraćaja zbog radova na ispitivanju probnog opterećenja mosta, saopšteno je iz Puteva Srbije.

Kako se dodaje u saopštenju, ispitivanje će se vršiti u četiri faze od po 15 do 20 minuta, a nakon svake završene faze most će biti pušten za saobraćaj.

Saobraćaj će biti obustavljen sutra na putu Preko brdo - Odvraćenica, na Goliji, od 07.00 do 18.00 zbog "asfalterskih radova" kada će vozači moća da koriste alternativni putni pravac: Ivanjica - Preko brdo - Duga Poljana - Novi Pazar ili Novi Pazar - Ušće ( Manastir Studenica) - Ivanjica.

Na putu Beranovac-Goč, mesto Jovac, od petka do 25.maja od 07.00 do 19.00 kako dodaju Putevi Srbije sledi obustava saobraćaja zbog asfaltiranja puta, a alternativni pravac je Goč-Vrnjačka Banja.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading