(VIDEO) Dačića napali zombiji? Šta se krije iza predizbornog videa SPS-a

Autor: kurir.rs, republika.rs

Vesti

01.06.2020

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branko Ružić, ministar i visoki funkcioner SPS, na Tviteru je predstavio novi spot Socijalistička partija Srbije, sa sloganom koji je zapravo naslov numere grupe Rani Mraz iz 1978. godine.

RepublikaFoto: twitter.com/ brankoruzicsps/printscreen
Foto: Ilustracija

Rućić je odmah naišao na žestoke kritike na mreži, a preovladali su komentari pooput onog da zombiji jure Ivicu Dačića, ali i da su "mrtvi ustali"! Međutim, kako saznaje Kurir, nije reč o zvaničnom spotu SPS-a, već je prikazan anonimni rad jednog od simpatizera stranke. A Ružiću je očigledno bilo zabavno da ga podeli sa svojim pratiocima na Tviteru.

To ipak nije zaustavilo lavinu negativnih komentara.

"Kakvi su vam ovo zombiji?", upitao je jedan tviteraš Branka Ružića. Drugi je dodao: "Sablasno... walking dead (hodajući mrtvaci). Odličan spot za SPS". Pa onda: "Je l' su ovo mrtvi ustali?"...

 

 

Inače, na velikom ekranu je uz lik Ivice Dačića i parola: "Računajte na nas", što je i naslov numere grupe rani mraz (Đorđe Balašević i saradnici) iz 1978. godine, koja je namenski napravljena u ono, "Titovo vreme".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading