Za Beograd dolaze bolji dani, SNS je ostvarila istorijski rezultat! Radnicima na računu uskoro 30.000 DINARA

Autor: alo.rs, republika.rs

Vesti

22.06.2020

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar finansija, Siniša Mali je bio gost u Jutarnjem programu Prve televizije, a ugostila ga je voditeljka Jovana Joksimović

RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA
Foto: Ilustracija

- Srbija je u prvom kvartalu ostvarila rast od 5 odsto, a prva je po stopi rasta u Evropi. Mi ćemo sa ovakvim trendom rasta vrlo brzo doći do prosečne plate od 900 evra i penzija od 440 evra. Imamo video sastanak sa MMF, to je redovna revizija, kako bismo ukazali na to koliko smo računa vodili o privrednicima.

Uskoro kreće isplata minimalca od 30 hiljada dinara radnicima. Do kraja leta ćemo imati veliki broj razgovora sa investitorima, želimo već sutra da krenemo u sprovođenje plana. Nema stajanja, kaže ministar Mali.

Izlaznost u Beogradu na parlamentarnim izborima?

- SNS je u gradovima širom Srbije ostvarila istorijski rezultat. Imate veliku tajkunsku kampanju u medijima koja se vezuje za Beograd. Ja moram da istaknem da za Beograd dolaze bolji dani, imamo razgovore sa Francuzima, kreću prvi planovi oko metroa, zatim most na Savi kod Beograda na vodi, ti projekti znače za Beograd i celu Srbiju. Ja sam tokom kampanje obišao skoro sve veće gradove širom Srbije i mogu vam reći da su pred nama veliki planovi i investicije, istakao je ministar finansija, Siniša Mali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mia

22.06.2020 20:05

Sve cestitke!

Petar986

22.06.2020 21:41

Beograd ce biti sve bolji i bolji.