Goran Vesić: Ovo šta radi Zelenović, to je radila i Mira Marković, bahatost jača od volje naroda

Autor:

Vesti

25.06.2020

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik grada Beograda, Goran Vesić oštro je osudio odluku Gradske izborne komisije koja je poništila izbore u Šapcu. Rekavši da iza toga stoji niko drugi do Nebojše Zelenovića.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Goran Vesić

Kako je bilo sve neizvesnije hoće li grad Šabac dobiti konačnog pobednika, jutros je vest da su izbori u tom gradu poništeni na svih 100 biračkih mesta odjeknula kao bomba.

Odmah nakon zvaničnog saopštenja Gradskog odbora srpske napredne stranke u Šapcu, među prvim visokim funkcionerima te stranke oglasio se i zamenik gradonačelnika grada Beograda, Goran Vesić na svom fejsbuk profilu gde je napisao:

- Ovako Dragan Đilas razume demokratiju. Nikada ga nije nije interesovala volja naroda. Učestvuje na izborima samo tamo gde misli da može da pobedi. A kada tamo gde učestvuje na izborima bude potučen do nogu poništava izbore. Poslednji put rezultate lokalnih izbora poništavala je Mirjana Marković 1996. godine. Kako se istorija ponavlja i kako uvek ima ljudi koji misle da je njihova bahatost jača od narodne volje - napisao je Vesić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
pipa

25.06.2020 08:24

KatastrofaslnPrekrajanju volje naroda mora da se stane na put

marko

25.06.2020 08:24

Ne moze se na silu doci do vlasti,narod je uz SNS

Mina

25.06.2020 08:25

Zelenovic se ponovo bahati i promovise neku silu a nije ni svestan koliko ga narod mrzi

SasaRu

25.06.2020 08:25

Sada kada je narod na izborima kaznio Zelenovića za bahatost i lopovluk on pokušava na sve moguće i nemoguće načine da prekrati volju naroda i poništi njihove glasove, njegovoj bahatosti nema kraja.