Nebojši na protestu slomljene obe noge! Ispovest policajca povređenog u Beogradu: LETELE SU KAMENICE SA SVIH STRANA

Autor: TV Pink, Republika

Vesti

09.07.2020

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U neredima u Beogradu povređen je veliki broj policijskih službenika. Scene nasilja mogle su da se vide sve vreme tokom trajanja protesta, a demonstranti su policiju gađali kamenicama, flašama i bakljama...

Foto: printscreen/TVPink
Nebojša Apostolović

Najteže je stradao Nebojša Apostolović kome su tokom sinoćnjeg protesta obe noge polomljene. On je za TV Pink otkrio šta se dešavalo sinoć na ulicama glavnog grada.

- Letele su kamenice sa svih strana! U jednom trenutku kada sam se okrenuo, video sam da veliki kamen leti ka meni. Pao sam i osetio veliku bol u nogama. Nisam znao šta mi se dešava i da li mi je povređena kičma. Odmah su mi prišle kolege koje su me odvele do službenog automobila koji je bio parkiran iza Narodne Skupštine. U par sekundi prođe ceo život, to su trenuci kada sa jedne strane vidite neku rulju, lete kamenice, leti sve i vi ste nemoćni. Da nisu bile kolege, verovatno bih tu i ostao - ispričao je Apostolović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading