Država će umeti da odgovori na sve izazove: Zabrinjavajuća činjenica da su pronađeni molotovljevi kokteli, gas maske i kamenice

Autor: Tanjug, republika.rs

Vesti

12.07.2020

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe SNS, smatra da, iako je na sinoćnom neprijavljenom skupu u Beogradu bilo svega oko 1,000 ljudi i nije bilo ekstremnog nasilja kao prethodnih večeri, zabrinjava činjenica da su pripadnici MUP-a kod okupljenih pronašli molotovljeve koktele, gas maske kao i velike količine kamenja, blokova, kocki koje su bile sakrivene u kontejnerima u neposrednoj blizini Narodne skupštine.

RepublikaFoto: Tanjug/ T. RADOVANOVIĆ
Foto: Ilustracija

To, kako je dodao, pokazuje da se ovde radi o smišljenom, dobro organizovanom i unapred planiranom nasilju, koje bi moglo imati nesagledive posledice.

- Ako Dragan Đilas, kako sam već kaže, ne može da obuzda huligane, mora da bude svestan da je direktno odgovoran za sve što se dešavalo i što će se dešavati, jer ih upravo on poziva da se okupe u što većem broju. Njagova bolesna želja da se dočepa vlasti, pomešana sa uticajem stranog faktora, građanima Srbije ništa dobro neće doneti i toga su svesni svi koji svoju zemlju vole i žele joj dobro - rekao je Mirković.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Aleksandar Mirković

On je najave u kojima se, kako je naveo, planira zatvaranje auto-puteva, centralnih gradskih saobraćajnica, blokiranje državnih institucija, smatra “čistim terorizmom” i moli sve nadležne institucije da tako nešto ne dozvole.


- Država će umeti da odgovori na sve ove izazove, ali još jendom apelujem da se intersene sfere uzdrže od nasilja i rušenja Beograda, jer se time ništa neće promeniti. Politika Aleksandra Vučića i SNS je na nedavno održanim izborima dobila apsolutnu, istorijsku podršku građana i to ni Đilas, ni njegovi poltroni, huligani i oni koji ne žele dobro Srbiji neće promeniti, jer budućnost Srbije i njene dece nema cenu - naveo je Mirković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading