TEŽAK SKANDAL U SRPSKOM ZDRAVSTVU: Dok se lekari raspadaju od posla, OVAJ njihov kolega raspravlja o "G" tačkama devojaka!

Autor: Republika

Vesti

13.07.2020

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nečuveno!

RepublikaFoto: youtube.com/Nedeljno Popodne
Rade Panić

Predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Srbije Rade Panić raspravlja o "G" tačkama devojaka po društvenim mrežema dok se većina njegovih kolega raspada od posla pokušavajući da umanji katastrofalne posledice izazvane pandemijom koronavirusa.

I dok se većina njegovih kolega danonoćno bori sa smrtonosnom infekcijom, po ceo dan noseći skafandere i danima ne viđajući decu u pokušaju da pomognu obolelima od kovida, doktor Panić na Tviteru raspreda o mnogo bitnijim temema - vagini.
RepublikaFoto: pixabay.com

Naime, na konstataciju jedne od korisnica Tvitera da su žene "izmislile G tačku da bi zajeba*ale" muškarce, doktor je napisao: 

- Hm, čika Grafenberg se ne bi složio. X(G) je na spoju prednje i zadnje dve trećine prednjeg zida vagine.Tu je najtanji zid vagine ispod spoljašnjeg sfinktera mokraćne bešike(voljno kontrolisanog), a radi na principu refleksnog luka. Rezultat je brizganje(squirt). Jesam smeo ovo? - napisao je on, očigledno imajući pametnija posla osim da pomogne u najtežim trenucima za zemlju.

 

 

Pa, iako ga nema da pomogne i aktivno se uključi u borbu sa virusom, predsednik sindikata je prvi tu kada treba napasti Krizni štab i vrh države i omalovažiti njihov rad.

- Čuveni doktor Panić ima toliko puno posla na televizijama gde gostuje i priča o svojoj "borbi" sa koronom, ne spava ni danju ni noću od "brige" za zdravstveni sistem Srbije, ali ipak stigne i da devojkama na Twitteru objasni G tačku vagine, i brizganje, da ne kažem svršavanje... - prokomentarisao je jedan od Tviteraša.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Rade Panić

14.07.2020 18:35

Poštovani uredniče, shvatam da nije lako odbraniti laži koje servira KŠ građanima Srbije. Bilo bi korisno za iste da ste preneli moje izjave o tome kako da se zaštite od SARS-CoV 2 virusa. Iza svega što kažem i stojim, edukacija u oblasti zdravstvene zaštite je nikakva, deo sadašnjih problema dolazi od te činjenice. Organizujete duel sa ministraom (tvrdim da ne sme) i onda možemo razgovarati o svim temama vezanim za zdravstvo. Neistina je da nisam uključen u direktno zbrinjavanje kovid -19 obolelih i sledeći put ću pravdu potražiti u sudskom procesu protiv vas kao pravnog lica. Nije vam prvi put da iznosite neistine o meni. Stojim na raspolaganju za razgovor o istini, iako mi je poznata vaša politika senzacionalističkih naslova sa tekstovima prepunim izmišljotina. Svako prema svom obrazu. Prijatno želim.

miroslav

24.07.2020 06:11

Ali najbolje je sto je dr Rade odgovorio u komentarima! Podrska doktore