NE NASEDAJTE NA NOTORNU LAŽ! Internetom kruži fotografija policajca koji muči staricu, ali NE U SRBIJI!

Autor:

Vesti

13.07.2020

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvenim mrežama danima već kruže lažne vesti o navodnom nasilju srpske policije nad demonstrantima koji već šest dana demoliraju gradove po našoj zemlji.

RepublikaFoto: Republika
Protesti u Beogradu

Jedan od Fejsbuk opozicionara objavio je fotografiju policajca koji maltretira bakicu na ulici. Sve bi to bilo u redu da nije u pitanju španski policajac i da se cela radnja ne dešava u Španiji. 

Ne trudeći se da proveri pre nego što okači (ili bolje rečeno, znajući upravo o čemu se radi) ova osoba objavila je fotografiju uz sramnu poruku upućenu policajcu. Cela objava aludira na proteste u Beogradu, iako je jasno da se sve dešava daleko od Srbije.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Fotografija koja je uznemirila građane nastala u Španiji

- Vođa huligana, bakica od osamdeset godina i penzijom od sto evra. U po' bela dana pravi nerede i haos. Buraz plavi, objasni porodici i deci kako zarađuješ za hleb. Pokaži im fotku. Možda će tvoje dete okranuti glavu od sladoleda koji mu doneseš. Sram te bilo bitango. Kada nestane reči i suza onda počinje ćutanje. Najstrašnija tišina koju možeš zamisliti. Od nje ćeš poludeti - piše na ovom Fejsbuk nalogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading