KOŠAVA SE NE PREDAJE: Evo do kada će jak vetar duvati u Srbiji!

Autor: Republika

Vesti

24.10.2017

06:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji danas oblačno sa kišom, hladno i vetrovito, a na planinama sa vlažnim snegom uz formiranje snežnog pokrivača. U većini mesta očekuje se od 20 do 40 mm kiše, lokalno i preko 60 mm, i to sa najvećom verovatnoćom u zapadnim, centralnim i istočnim krajevima. Samo će na severu Srbije kiša biti slaba i povremena.

RepublikaFoto: pixabay.com
Narednih dana se ne nadajte prolepšanju vremena

Vetar umeren i jak, severozapadni, prepodne na severu i zapadu, a na planinama tokom većeg dela dana i sa olujnim udarima.

Jutarnja temperatura od 5 do 8 stepeni, najviša dnevna od 7 do 12 stepeni.

U Beogradu oblačno sa kišom, hladno i vetrovito, a popodne će doći do slabljenja padavina. Vetar umeren i jak, severozapadni. Temperatura bez većeg kolebanja, od 8 do 10 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, u Srbiji će u sredu biti hladno, na severu suvo uz sunčane periode, u ostalom delu pre podne prestanak padavina, po podne i delimično razvedravanje.

U četvrtak i petak suvo uz porast temperature, zatim promenljivo i malo hladnije, mestimično sa slabom kišom, na planinama sa snegom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading