(VIDEO) Ovako izgledaju VISOKORIZIČNA HAPŠENJA: Srpski, nemački i holandski specijalaci zajedno!

Autor: Republika

Vesti

17.11.2017

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstava unutrašnjih poslova Službe za specijalne istražne metode, nemačke Savezne kriminalističke službe i Jedinice za specijalna hapšenja Kraljevine Holandije na združenoj vežbi koja je održana u Beogradu prikazali su veštine i sposobnosti u situacijama visokorizičnih hapšenja osumnjičenih za najteža krivična dela.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Uspešna saradnja tri zemlje

Tokom vežbe eksperti tri policije prikazali su znanja, iskustva, metode i tehnike koje koriste prilikom visokorizičnih hapšenja osumnjičenih, kako u zatvorenim objektima, tako i na javnim površinama.
Iskustva i znanja stečena tokom ove vežbe doprineće unapređenju rada i efikasnosti pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, Odseka za lišenje slobode i privođenja, Službe za specijalne istražne metode.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Prikazali su znanja, iskustva, metode i tehnike koje koriste prilikom visokorizičnih hapšenja osumnjičenih

Služba za specijalne istražne metode realizovala do sada je niz strateško-operativnih poseta sa nemačkom Saveznom kriminalističkom službom i Jedinicom za specijalna hapšenja Kraljevine Holandije, tokom kojih je uspostavljena odlična saradnja.

Združena vežba organizovana je pod pokroviteljstvom "Projekta za međunarodnu saradnju u krivičnim stvarima, tužilačka mreža Zapadnog Balkana - GIZ".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading