DRAMA U BEOGRADU: Parking servis u vozilu našao zaboravljenu bebu?!

Vesti

21.11.2017

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava drama odigrala se u ponedeljak u Beogradu kada su radnici Parking servisa shvatili da se u automobilu koji su podigli paukom nalazi i - beba.

Foto: Promo foto
Snimci Parking servisa sa lica mesa

Za radnike Parking servisa taj je dan proticao kao i svaki drugi kada su oko 19 sati primetili nepropisno parkiran automobil, ali ni u najluđem scenariju nisu mogli ni da naslute da je u automobilu ostavljena beba bez roditeljskog nadzora.

- Provereno je da li je menjač vozila u brzini i da li je podignuta ručna kočnica, ali tom prilikom nije primećeno da ima nekoga u vozilu. Bio je mrak, a iz vozila se nije čuo nikakav zvuk, šum, niti plač, koji bi ukazivao da se u njemu nalazi beba - kažu u Parking servisu.

Vozač dizalice je krenuo ka placu "Parking servisa" kada mu je stigao neočekivani poziv.

- Dispečeri su ga obavetsili da se u podignutom vozilu nalazi beba. Primili su poziv od majke. U istom momentu, na tridesetak meatara od placa, dizalicu je sustigao otac vičući da se u vozilu nalazi beba - objašnjavaju u Peking servisu.

Radnici su, zajedno sa ocem, utvrdili da je beba dobro i procenili da je nebezbedno spuštati vozilo nasred ulice, pa su oca povezli dizalicom do placa "Parking servisa". Prilikom otvaranja vozila konstatovano je da je beba spavala.

- Postavlja se pitanje koliko je dugo beba bila sama, bez roditeljskog nadzora u vozilu, zato je "Parking servis" podneo prijavu Gradskom centru za socijalni rad zbog zanemarivanja deteta protiv majke deteta - kažu u ovom preduzeću.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading