3.700.000 RAZLOGA DA IGRATE LOTO: Neka utorak bude vaš srećan dan!

Autor: Republika

Vesti

28.11.2017

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvuči neverovatno, ali je istinito!!! Upravo je ovo iznos fantastične premije koja može biti Vaša! 3.700.000 evra! Neka utorak bude vaš srećan dan!

RepublikaFoto: pixabay.com
Velika zainteresovanost loto igrača 

Prodavci u objektima Državne lutrije Srbije pozitivno su iznenađeni ogromnim interesovanjem, strpljenjem da se sačeka red i optimizmom LOTO igrača.

Tako, uplatna mesta više podsećaju na gradske kafiće u kojima se vide ozarena lica, puna nade. Prisutna su razmišljanja i saveti igrača, koji jedni druge ohrabruju i raduju se izvlačenju. 

Vrtoglava premija čeka svog dobitnika. Igrači žele da budu uključeni, svesni činjenice da bi njihova plata mogla biti uvećana za milionski iznos. Svakodnevicu bi zamenila razmišljanja o novim mogućnostima i idejama. 

Očekivana LOTO premija, porodici u Srbiji, rešila bi većinu egzistencijalnih pitanja. Kupovina stana, školovanje, novi automobil, kuća na moru ili planini, pokretanje sopstvenog biznisa, putovanje oko sveta, pomoć najbližima uz osećaj ponosa... nikad nije bilo bliže!

Možda baš Vi, ovog utorka, postanete srećni dobitnik sedmice i neverovatnih 3.700.000 evra.

Samo zamislite… redom iz bubnja počinju da izlaze Vaši srećni brojevi... peti, šesti, sedmi... i LOTO san je tu!!!

Svakako ne zaboravite da odigrate i LOTO+! Možda Vam baš vaša srećna kombinacija donese 1.500.000 eura!

Iskoristite obe šanse!

Odluka je na Vama.

Odigrajte za novi život!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading