VOZAČI, OPREZ: BEZ OVOGA NE KREĆITE NIGDE!

Autor: Republika

Vesti

02.12.2017

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sneg promenljivog inteziteta pada u većini krajeva Srbije, sa povremeno umerenim intezitetom na području Zlatibora, Sjenice, Požege, Kopaonika i Ivanjice, saopštio je večeras AMSS, ističući da su svi prilazi zimskim turističkim centrima prohodni i da nema vanrednih obustava.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zimska oprema obavezna

AMSS napominje da se, prema prognozi meteorologa, tokom noći očekuje stvaranje snežnog pokrivača, a u planinskim predelima i više od 20 centimetara. 

Vozačima se savetuje da voze oprezno i da u ovakvim uslovima kada ima snega i poledice, ne kreću na put bez kompletne zimske opreme, a koja podrazumeva sva četiri zimska pneumatika i lance za sneg, koji moraju biti u prtljažniku i po potrebi se montirati. 

Moguća je usporena vožnja nailaskom na deonice koje su zahvaćene snežnim padavinama, zato vožnju treba prilagoditi stanju i uslovima na putu. 

Vozače očekuje dobra prohodnost puteva u Vojvodini, gde trenutno nema padavina.


Prema poslednjim informacijama dobijenih JP "Putevi Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading