Uključivanje "Apoteke Beograd" u senior karticu-pun pogodak

Autor: Tanjug

Vesti

07.12.2017

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uključivanje "Apoteke Beograd" u gradski projekat "Beogradska senior kartica" dalo je izuzetne rezultate i popusti uz senior karticu povećao je promet tih proizvoda u "Apoteci Beograd" za više od 50 odsto", izjavila je danas direktorka tog preduzeća Jasminka Bjeletić.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Mag
Senior kartica penzionerima olakšala život

Ona je za Beoinfo istakla da je projekat naišao na veliki odziv i odobravanje korisnika njihovih usluga, jer korišćenjem senior kartice ostvaruju značajne popuste pri kupovini u "Apoteci Beograd".

Ovim putem pohvaljujemo ideju i inicijativu gradonačelnika Beograda koja je značajno povećala promet u "Apoteci Beograd" i to za više od 50 odsto prometa proizvoda vezanih za senior karticu, a istovremeno penzionerima omogućila veću dostupnost preparata kojima se obezbeđuje ne samo ušteda pri kupovini, već i prevencija bolesti, s obzirom na to da se radi o preparatima koji se koriste u te svrhe, navela je Bjeletić.

Ona je najavila da je plan da "Apoteke Beograd" u 2018. godini prošire listu proizvoda na koje će biti odobreni popusti uz senior karticu, naveo je Beoinfo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Draganab

07.12.2017 17:35

Odlicna vest za nase penzionere.

Vanja

07.12.2017 20:21

Senior kartice mnogo znace prnzionerima

Igor

07.12.2017 20:22

Penzionerima je možda i najvažnija stavka da uvek imaju dostupne lekove koji su im potrebni.Hvala gradskoj vlasti na projektu "Senior kartica".

Nikolica91

07.12.2017 21:06

Jos jedna velika stvar za penzionere!