Veličanstvena svečanost: Katar obeležio Nacionalni dan!

Autor:

Vesti

12.12.2017

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz veliki broj zvanica iz zemlje i pripadnika diplomatskog kora, u Beogradu je proslavljen Nacionalni dan Katara. U svom pozdravnom govor, ambasador Katara u Srbiji Šeik Mubarak bin Fahad el Tani, zahvalio se predsedniku Aleksandru Vučiću zbog neutralnog stava koji je Srbija zauzela po pitanju nepravedne blokade Katara koja "krši sve međunarodne norme".

RepublikaFoto: Promo foto
Nacionalni dan Katra

-Katar ceni neutralni stav Srbije koji poziva na dijalog, i ja želim da istaknem da je moja zemlja spremna za pregovore kako bi se situacioja rešila, ali pod uslovom uvažavanja i poštovanja, rekao je ambasador i dodao da su diplomatske aktivnosti Katara usmerene na postizanje prijateljsih veza sa svim zemljama, gde Srbija zauzima posebno mesto.

Proslavi su prisustvovali ministri Zoran Đorđević, Rasim Ljajić, zatim Tomislav Nikolić, Vuk Jeremić, princ Aleksandar i princeza Katarina Karađorđević, vlasnik televizije Pink Željko Mitrović, ali i brojni glumci, sportisti, predstavnici diplomatskog, političkog i jabog života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading