Za odmor u Srbiji 80.000 vaučera u 2018. godini!

Autor: Tanjug

Vesti

20.12.2017

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građanima Srbije će i u 2018. godini biti deljeni vaučeri za odmor u Srbiji, pa će tako na raspolaganju imati 80.000 vaučera u vrednosti od po 5.000 dinara u cilju podsticanja turističkog promenata domaćih turista na teritoriji Srbije.

RepublikaFoto: pixabay.com
Srbija je lepa zemlja

Prijavljivanje građana za boravak od minimum pet noćenja u prijavljenim objektima počeće od 1. januara i trajaće do 15. oktobra iduće godine, saopštilo je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija.

To će biti četvrta godina zaredom kako se dele vaučeri i sprovodi Uredba o uslovima i načinu dodele i korišćenja sredstava za podsticanje unapređenja turističkog prometa domaćih turista na teritoriji Srbije.

Lista ugostitelja koji ucestvuju u realizaciji šeme dodele vaučera biće objavljena 29. decembra 2017. godine.

Tu listu će Ministarstvo sedmično ažurirati novopristiglim prijavama i objavljivati na internet prezentaciji Ministarstva (www.mtt.gov.rs).

Svim zainteresovani ugostitelji koji ispunjavaju uslove u realizaciji šeme dodele vaučera od juče mogu da šalju potrebnu dokumentaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading