MILIONER SE KRIJE: Sumnjiv svako ko ne izlazi iz kuće!

Vesti

25.12.2017

06:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tu je on, u Odžacima. Samo se krije dok ne prođe gužva. Ovako Damir Vajagić, meštanin varošice Odžaci, gde je izvučena loto premija od 4,4 miliona evra, priča o srećnom dobitniku. Malo u šali, a malo u zbilji, Damir kaže da možda i zna o kome se radi budući da tog čoveka nije video već danima.

RepublikaFoto: Promo foto
Uplatno mesto

- Kad vam kažem, to je Ivica Drnda Perak. Otkako je sedmica izvučena, njega nema nigde, a dolazio je u kladionicu skoro svaki dan. Njegovi kažu da je otišao za Novi Sad, ali je meni tu nešto sumnjivo - priča Damir ni ne krijući osmeh.

4,4 miliona iznosila je loto sedmica

RepublikaFoto: Promo foto
Dalibor otkrio neke detalje

NAGAĐAJU

Ni tri dana otkako je sedmica izvučena priče o srećnom dobitniku u Odžacima ne prestaju da kolaju. Dalibor Antanasijević pristao je da nam otkrije i kada je dobitni tiket uplaćen. To mu je, kaže, u poverenju rekao jedan od ljudi koji rade u blizini kioska.

Prosečna cena nekretnina u Odžacima iznosi oko 15.000 evra. Po toj računici, srećni dobitnik mogao bi kupiti 300 kuća

- Kako mi je taj radnik ispričao, dobitni tiket uplaćen je u četvrtak ujutro oko 10.15. Čovek je uplatio deset kolona po 80 dinara. Ipak, dodao mi je i da tog čoveka nije viđao u Odžacima, pa je moguće da je dobitnik neko sa strane - zagonetno zaključuje Dalibor.

RepublikaFoto: Promo foto
Slave i bez dobitnika

NEK POTROŠI U ZDRAVLJU

Većina Odžačana veruje da je milioner sigurno iz tog mesta, ali nikad se ne zna.

- Pričalo se da je to možda i policajac iz sela Karavukovo, ali izgleda da se na kraju ispostavilo da ipak nije. Ne bi me čudilo da dobitnik nije odavde jer, kad je dobitak porastao, ovde su čak i iz okolnih sela masovno dolazili da uplaćuju - priča Marina Brkljač, koja u šali dodaje da bi dobitnik čak mogao biti i sam predsednik Vučić, budući da u Odžake često dolazi.

U lokalnom kafiću "Piramida" u petak uveče se slavilo, a svakome ko bi ušao na vrata tapšalo se kao da je baš on loto milioner. I juče su se u ovom lokalu vodile rasprave ko bi to mogao biti.

30.196 stanovnika živi u opštini Odžaci

- Nadam se da su milioni otišli sirotinji i neka ih potroši u zdravlju i veselju, pa i neka svrati ovde da podeli tu sreću sa nama - komentariše Nikola Cvetković Miški iz "Piramide".

Inače, prosečna cena nekretnina u Odžacima iznosi oko 15.000 evra. Po toj računici, srećni dobitnik mogao bi kupiti 300 kuća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading