Dok vi pevate, plešete i uživate u očekivanju 2018, neko i radi...

Vesti

31.12.2017

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deo građana Sribije Novu godinu sačekaće u svojim toplim domovima, dok se na hiljade drugih već okupilo na trgovima u gradovima širom Srbije uz muziku i društvo, ali pojedini među nama večeras su na svojim radnim mestima i brinu o bezbednosti i zdravlju svih nas.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Srećna Nova godina... i da Hitna pomoć ima što manje posla...

Pripadnici MUP-a, vatrogasne službe, kao i zaposleni u Hitnoj pomoći, dežuraju kraj telefona, spremni da u slučaju bilo kakve nesreće priskoče u pomoć.

Foto: ST/N. MANDIĆ
Hitna pomoć u Beogradu u novogodišnjoj noći

- Naš glavni posao tek sledi tamo negde iza ponoći, u novogodišnjoj noći uvek se postavimo kao da će biti mnogo posla, a zapravo se nadamo da ga neće biti toliko. Ipak, iskustvo nam govori da u drugom delu novogodišnje noći bude alkoholisanih građana, nasilja i tuča... - kaže dr Željko Baćević, načelnik smene u Hitnoj pomoći.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Dr Željko Baćević

Već od 19 časova do 22.30, bilo je čak 50 intervencija u Beogradu, ali kao što je napomenuo Baćević, glavni posao tek predstoji.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Gužva u dispečerskom centru

Na trgovima u Beogradu cele noći dežura  pet ekipa hitne pomoći, koje su tamo stacionirane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading