(VIDEO) "PRINČEVSKI" MANIRI NA DELU: Aca kralj trpao česnicu u džep!

Autor:

Vesti

12.01.2018

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević je ovog Božića imao pune ruke - česnice! I ne samo ruke, već i pune džepove i usta.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Aleksandar i Jelisaveta Karađorđević

Karađorđević je prisustvovao tradicionalnom lomljenju česnice ispred Hrama Svetog Save u Beogradu zajedno sa crkvenim i državnim zvaničnicima, a kamera ga je "uhvatila" kako uzima ogromno parče pogače, te pola pokušava da ugura u džep, a drugu polovinu u usta!

SPAKOVAO "ZA POSLE"

Međutim, u pokušaju da spakuje "za kasnije" to što nije uspeo da pojede sprečio ga je preki pogled supruge Katarine. Nemajući kud, zbunjeni Karađorđević je bez pogovora hleb predao princezi.

Ovaj, i to ko zna koji u nizu, ispad prestolonaslednika izazvao je burne reakcije na društvenim mrežama. "Maniri jednog princa", komentarisali su korisnici.

Da je postupanje Aleksandra Karađorđevića prema česnici potpuno neprimereno, smatra i verski analitičar Draško Đenović.

To nijedan bezbožnik ne bi radio, takav odnos dokazuje da on nema ni gram poštovanja - Draško Đenović, verski analitičar

- To je najpre čovek koji se lažno predstavlja. On nije prestolonaslednik, već krunski princ koji pretenduje na presto. Dotični gospodin se nije udostojio da nauči srpski jezik, a kamoli da nauči nešto o propisima i pravilima pravoslavne crkve - ističe Đenović.

RepublikaFoto: facebook.com/Mateja Beljan
"Poneću malo kući, za kasnije"

BEZBOŽNIČKO PONAŠANJE

Takav način ophođenja prema obrednom hlebu, kako dodaje, pokazuje neverništvo i bezbožništvo.

- Takav odnos prema česnici dokazao je da on nema ni gram poštovanja. Njegov postupak pokazuje da je on sve samo ne vernik jer to nijedan bezbožnik ne bi radio - zaključuje naš sagovornik.

Iz kraljevskog dvora do zaključenja broja o ovom ispadu nije bilo komentara ni odgovora.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
gavrilo

12.01.2018 10:41

hleb je svetinja,nista lose nije uradio sto nebi trebalo. veca bruka ,sramota i greh bi bio da'je bacio. bravo aco kralju samo napred smeju se samo neuceni ljudi

Mila

12.01.2018 21:09

Ovo je samo dokaz koliko je on normalan covek.