LEDENI PETAK: Oblačno i hladno, a STIŽE I SNEG!

Autor: Tanjug

Vesti

09.02.2018

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas u većem delu dana biti umereno oblačno i suvo, sa temperaturama od nula do osam stepeni, dok će u Negotinskoj krajini biti oko 10 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Danas u Srbiji moguć sneg

Samo će ujutro biti veće oblačnosti i ponegde su moguće slabe padavine, kiša i sneg.

Vetar će u većini krajeva biti slab i umeren, na istoku tokom pre podneva povremeno jak, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od nula do tri, a najviša dnevna od pet do osam stepeni.

U Beogradu će jutro biti oblačno, uz mogućnost kratkotrajne kiše ili snega. Tokom dana suvo uz delimično razvedravanje. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura oko dva stepena, najviša dnevna oko pet stepeni.

U Srbiji će u subotu tokom većeg dela dana biti suvo.

Naoblačenje sa kišom i snegom, koje će posle podne i uveče zahvatiti južne krajeve, tokom noći ka nedelji i u nedelju proširiće se na veći deo zemlje.

Samo će se na severu zadržati suvo vreme. U ponedeljak u većini krajeva malo i umereno oblačno i suvo. Uveče i tokom noći ka utorku 

Na severu i zapadu, a u utorak i sredu i u ostalim krajevima oblačno mestimično sa susnežicom i snegom.

Od četvrtka suvo, uz postepeni porast temperature.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading