"PORUČUJEM JOJ DA ĆU JE NAĆI" Boška devojka na kiosku "PREVESLALA" usred bela dana: Dok je shvatio šta se desilo, ona već odlepršala sa novcem! (VIDEO)

Autor:

Vesti

19.04.2024

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka je iskoristila situaciju u kojoj je bila gužva ispred kioska kako bi zamolila Boška da joj usitni novac.

"PORUČUJEM JOJ DA ĆU JE NAĆI" Boška devojka na kiosku "PREVESLALA" usred bela dana: Dok je shvatio šta se desilo, ona već odlepršala sa novcem!  (VIDEO)

Foto: tiktok/printscreen/onajiztrafike

Boško, radnik na kiosku, postao je žrtva prevare kada je jedna devojka iskoristila staru prevarantsku taktiku kako bi ga obmanula. Kroz njegovu priču saznajemo detalje o tome kako je devojka uspela da ga prevari i o Boškovim namerama da reši situaciju.

Kako se prevara odvijala

Devojka je iskoristila situaciju u kojoj je bila gužva ispred kioska kako bi zamolila Boška da joj usitni novac. Tvrdila je da ima problem sa zubima i da ne može da jede tvrđu čokoladicu, te mu je tražila da joj usitni 2.000 dinara. Međutim, umesto da mu vrati novac, ona je uzela dodatni novac i izbegla odgovornost. Boško je shvatio prevaru tek kada je gužva nestala i ostao je bez traženog novca.

 

 


Reakcija i odlučnost

 

 


Iako je priznao da je napravio grešku, Boško je odlučan da pronađe osobu koja ga je prevarila. On ističe da će iskoristiti snimke sa kamera kako bi identifikovao prevarantkinju. Njegova odlučnost pokazuje da neće dozvoliti da prevara prođe nekažnjeno.

Prevencija budućih prevara


Boško je istakao važnost sigurnosnih kamera na kiosku, naglašavajući da će im upravo one pomoći da identifikuje prevarantkinju. Ova situacija takođe može poslužiti kao upozorenje drugim radnicima na kiosku da budu oprezni i da ne nasedaju na slične prevare.

Boškov zaključak


Boško je zaključio da je greška bila i na njegovoj strani, ali je istovremeno naglasio nameru devojke da ga prevari. Njegova odlučnost da reši situaciju i pronađe prevarantkinju pokazuje da neće tek tako odustati od traženja pravde.

Ova neobična situacija na kiosku jasno pokazuje kako prevare mogu da se dese čak i na mestima gde se ljudi osećaju sigurno. Boškova odlučnost da reši situaciju i pronađe prevarantkinju daje nadu da će pravda biti zadovoljena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading