NA LAZAREVU SUBOTU, VASKRŠNJI HUMANITARNI BAZAR! Dvojici dečaka potrebna je naša pomoć, veliki praznik je prava prilika da im vratimo osmehe na lice!

Autor:

Vesti

26.04.2024

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U porti crkve Sv. Nikolaja u Borči, od 12 časova, Vaskršnji humanitarni bazar.

NA LAZAREVU SUBOTU, VASKRŠNJI HUMANITARNI BAZAR! Dvojici dečaka potrebna je naša pomoć, veliki praznik je prava prilika da im vratimo osmehe na lice!

Foto: Privatna arhiva

Sutra, 27. aprila na Lazarevu subotu, biće organizovan Vaskršnji humanitarni bazar u porti crkve Sv. Nikolaja u Borči sa početkom u 12 časova.

Humanitarni bazar se organizuje za Ognjena, dečaka leptira i malog Miloša, koji boluje od leukemije.

Obojici im je potrebna velika svota novca kako bi dobili adekvatne terapije i priliku za bolje sutra.

Bazar organizuje slikar i umetnik Nenad Stojkov, i ovo je čak četvri put da se ovaj bazar organizuje, te se može reći, da ova plemenita akcija postaje deo tradicije.

I ove godine će najveći broj izloženih radova biti njegovih, dok se veliki broj ljudi, umetnika, slikara... pridružilo ovoj humanitarnoj akciji, te će pored njegovih radova, slika, oslikanih stiropora, biti i ljudi koji se bave izradom nakita, pravljenjem kolača, medenjaka... Svi oni zajedno će dati sve od sebe da dvojici dečaka u njihovoj borbi.

Ono što je bitno jeste da su cene rukotvorina koje će se naći na ovom bazaru fiksne i da se prikupljeni novac deli na dva dela, ravnopravno. Prošle godine je na Vaskršnjem humanitarnom bazaru prikupljeno 350.000 dinara, a kako ovaj put ima više proizvoda neko ikada, organizator Nenad Stojkov se nada da će ove godine prikupiti još više novca.

Sutra je veliki praznik, Lazareva subota ili Vrbica, praznik koji deca posebno vole, a upravo je ovo idealna prilika da povedete svoje mališane i kupite im neki od proizvoda koji će ih razveseliti, a njihovim vršnjacima puno značiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading