SANIRAJTE FASADU NA RATE: "Gradsko stambeno" nudi otplatu čak na 5 godina

Autor:

Vesti

27.04.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Investicija u energetsku rekonstrukciju fasada.

SANIRAJTE FASADU NA RATE: "Gradsko stambeno" nudi otplatu čak na 5 godina

Foto: Shutterstock

JP "Gradsko stambeno" pruža stanarima najpovoljniji način otplate radova na sanaciji i energetskoj rekonstrukciji fasada, omogućavajući im da plaćaju na do 60 mesečnih rata. Ova investicija, dugoročno gledano, ne samo da doprinosi povećanju energetske efikasnosti, već i smanjenju troškova za grejanje, što pozitivno utiče i na zaštitu životne sredine.

Energetski pasoš kao dokaz kvaliteta izvedenih radova

Nakon završetka radova, preduzeće izdaje energetski pasoš koji dokumentuje nivo kvaliteta izvedenih radova i pruža statistički prikaz uštede energije. Ovo je značajan korak ka podizanju svesti o važnosti energetske efikasnosti i uticaju na životnu sredinu.

Edukacija i informisanje stanara

JP "Gradsko stambeno" sprovodi edukativne kampanje kako bi informisalo stanare o procedurama i uslovima investicionog ulaganja u fasade. Kroz pisma poslata stambenim zajednicama, kao i organizovanje sastanaka sa upravnicima i stanarima, preduzeće se trudi da podstakne svest o povećanju vrednosti nekretnina nakon završetka radova, kao i o trenutnim i dugoročnim prednostima sanacije fasada.

Pogodnosti za stanare

Pored stručnog nadzora nad radovima, JP "Gradsko stambeno" pruža garanciju na iste, uz mogućnost otplaćivanja na do 60 mesečnih rata putem objedinjenih uplatnica JKP "Infostan tehnologije".

Za sve dodatne informacije, stanari se mogu obratiti putem imejl adrese jpgs@stambeno.com ili pozivom na broj 11 0 11. Ova inicijativa predstavlja važan korak ka unapređenju energetske efikasnosti i poboljšanju kvaliteta stanovanja u gradskim stambenim objektima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading